Reviews

Over een periode van ruim 3 jaar heb ik in samenwerking met Jeroen Rosendaal doorlopend aan de ontwikkeling van mijn website gewerkt. Jeroen heeft kundig, met geduld en op een uitmuntende wijze vorm weten te geven aan het ontwerp van mijn website (hofcellarius.nl). Communicatie met hem verliep altijd op soepele gronden, hij wist vragen altijd zeer tijdig op te lossen en bleef altijd sterk gericht om zo goed mogelijk aan mijn wensen te kunnen voldoen. Hij beschikt over een perfecte kennis, gekoppeld aan een professionele service, beide op een niveau wat zijn bedrijf tot een aangename en betrouwbare partner maakt.

- Wim Cellarius

Jeroen heeft ons naar volle tevredenheid geholpen met het op onze site embedden van een widget (soort zoekmachine). Prettige samenwerking: goede communicatie en goed inspelend op onze hectiek/cq rust qua tussentijdse overlegmomentjes. En heel belangrijk: meedenkend met onze doelstelling bij het project.

- Peter Zandee

Snelle service, heldere uitleg en zeer klantvriendelijk.

- Niels Groot Jebbink

Jeroen is een betrouwbare professional op het gebied van website en applicatie ontwikkeling. Als Jeroen een project opstart zit het plan van aanpak goed in elkaar, maar als daar aanleiding voor is stelt hij dit plan ook inhoudelijk bij. Adviezen ten aanzien van het eindproduct zijn goed doordacht en worden goed onderbouwd gecommuniceerd. Het eindproduct voldoet meer dan aan de verwachting: functioneel en degelijk geprogrammeerd!

- Wim Bielderman

Jeroen benaderd of hij een custom plugin kon bouwen voor mijn webshop, en voor het stylen van de site. In het gesprek begreep hij precies wat ik bedoelde en voor ogen had, binnen 24 uur had hij hem al zo goed als klaar, en voldeed precies aan mijn eisen. Tevens ben ik zeer tevreden over het snelle contact en oplossingen bij problemen.

- Thijs Eckhardt

Met Jeroen is het fijn samenwerken. Hij is betrouwbaar, deskundig en vriendelijk. Jeroen luistert goed naar de wensen en kan eigenlijk alles voor je realiseren. Bij een probleem kan Jeroen het vaak snel oplossen, zodat de website goed blijft draaien.

- Etienne Oosterhof